برای آشنایی بیشتر با انواع برزنت وکار برد آنها همچنین وزن و نوع تار پود آنها مقاله زیر را مطالعه بفرمایید تا پاسخ سوال برزنت چیست؟ را بیابیم. .
برزنت نوعی پارچه بسیار سخت و محکم و ضخیم است علاوه بر آن منعطف و ضدآب است که معمولا از پارچههایی مانند کرباس و یا پلی استر با روکش یورتان و یا پلاستیک هایی مانند پلی اتیلین ساخته میشود،همچنین کاربرد های مختلفی در صنایع و زندگی روزمره انسان ها دارد.
برزنت به دو صورت پنبه و پلی استر پنبه است .سایز بندی این نوع پارچه درعرض های ۱۰۰ تا ۲۰۰ سانتی متر موجود می باشد. با توجه به نیاز و سفارش از وزن ۲۲۰ الی ۷۴۰ گرم بر متر مربع موجود است. برزنت با نام های یک لا نخ تا شش لا نخ است به صورت های برزنت موادی, برزنت خام ، برزنت چاپی, برزنت آهاری, برزنت های خطی یافت میشود.
در دوخت چادر های مسافرتی استفاده از پارچه های ضد آب اهمیت زیادی دارد. یکی از بهترین این انواع، پارچه برزنت هستند. با شروع فصل بارندگی و آغاز مسافرت ها استفاده از چادر های مسافرتی بیشتر می شود. پارچه برزنتی در دوخت پرده های ضخیم و عایق حرارت، روکش اتومبیل ها و ساک و کیف های مختلف و به طور کل در هر جا که ضخامت در مقایسه با ظرافت اولویت دارد مورد مصرف قرار می گیرند.
این جنس پارچه در طرح های ساده و خط دار فراوان تر هستند. برخی از تولیدی ها و نساجی ها بسته به نیاز بازار و همچنین سفارشاتی که می گیرند، اقدام به بافت آن پارچه می کنند. تولیدی های بزرگ و نساجی های بافنده برزنت ، انواع مختلف از این پارچه را تولید و به بازار مصرف عرضه می دارند.
جالب است بدانید بر روی پارچه ضد آب برزنت با لایه پی وی سی پوشیده شده است. پارچه برزنت با قابلیت های مختلف مصرف ، در انواع مختلف و با قیمت های متفاوت در بازار خرید و فروش می شوند. تولیدی های زی
ساختار لایه های برزنت چیست؟
برزنت ماده ای مستحکم و بادوام است که به دلیل خواص ویژه در کارهای مختلفی مانند ساخت چادر، روکش های محافظ، سایبان و حتی لباس کار استفاده می شود. ساختار لایه های برزنتی به گونه ای است که مقاومت و دوام آن را تقویت می کند. در زیر به اجزای اصلی و ساختار لایه های برزنت می پردازیم:
1. لایه بیرونی برزنت چیست؟
جنس: معمولا از پلی استر یا نایلون با روکش وینیل یا پلی اتیلن ساخته می شود.
ویژگی ها: این لایه در برابر آب، باد و نور خورشید مقاوم است. پوشش های وینیل یا پلی اتیلن به این لایه خاصیت ضد آب و مقاومت در برابر اشعه UV می دهد.
کاربرد: لایه بیرونی در محافظت از لایه های داخلی و افزایش دوام برزنت نقش دارد.
2. لایه میانی برزنت چیست؟
جنس: الیاف پلی استر یا کتان.
ویژگی ها: وظیفه اصلی این لایه اطمینان از استحکام و مقاومت مکانیکی برزنت است. الیاف پلی استر یا کتانی که در این لایه بافته می شود مقاومت پارگی و سایش برزنت را افزایش می دهد.
کاربرد: سازه مرکزی ساختاری مستحکم و مقاوم بر روی بوم ایجاد می کند و امکان حمل بارهای سنگین را فراهم می کند.
3. لایه داخلی برزنت چیست؟
معمولاً در لایه بیرونی (پلی استر یا نایلون و وینیل یا پلی اتیلن) به طور یکسان استفاده می شود.
ویژگی ها: لایه داخلی به عنوان یک لایه محافظ اضافی عمل می کند و از نفوذ رطوبت و سایر عوامل محیطی به برزنت جلوگیری می کند.
استفاده: این لایه مقاومت کلی پوشش محافظ را افزایش داده و از محتویات داخلی آن بهتر محافظت می کند.
کاربردهای برزنت چیست؟ :
از مهمترین کاربرد های این پارچه می توان به پارچه نظامی, چتر, سایبان, خیمه, چادر, روکش کالا, روکش پالت, چادر اسکلتی (تونلی)، روکش انواع وسایل کشاورزی,خیمه اسکلتی, روکش ضد آب انواع محصولات, روکش کولر، چادر وسایل نقلیه سنگین, چادر مراسم عزاداری و هییت و … اشاره نمود.
مزایای برزنت چیست؟ :
برترین مزایای برزنت چیست؟ برزنت ها مزایای زیادی دارند که آنها را به انتخاب مناسبی برای پوشش فضاهای باز تبدیل می کند. این پارچه با تحمل بالا در برابر نور خورشید و آب، به طور موثری از محتویات خود محافظت می کند. همچنین پارچه برزنت دارای استحکام کششی بالا، مقاومت بالا در برابر پارگی و آسیب است که آن را برای انواع کاربردها از جمله چادر، سایبان و روکش های محافظ مناسب می کند. علاوه بر این، یکی از مقرون به صرفه ترین گزینه ها برای پوشش فضاهای باز است، زیرا دوام و کارایی بالایی را با هزینه بسیار کم ارائه می دهد. ترکیب این عناصر این پارچه را به ماده ای محبوب و پرکاربرد در صنایع مختلف تبدیل کرده است. مجموعه دنیای چادر آمادگی خود را جهت فروش، طراحی و دوخت انواع پارچه از جمله پارچه برزنتی، پارچه ضد آب، برزنت ترانزیتی، برزنت، انواع چتر و سایبان و آلاچیق، انواع چادر مسافرتی و روکش ، پارچه های بیمارستانی و تنظیف بیمارستانی و … اعلام می دارد.
برای استعلام روز قیمت پارچه برزنتی، با کارشناسان ما تماس بگیرید.
انواع برزنت چیست؟
برزنت از چند لایه نخ به اصطلاح تاروپود تشکیل شده است که مشتری و صاحبان صنایع با این اصطلاحات، برزنت ها را می شناسند:
۱٫ برزنت ۱ لا ۵ لا: این نوع برزنت وزنی معادل ۳۰۰ گرم بر هر متر مربع وزن دارد که ۸۰ درصد تار وپود نخ این نوع برزنت از پنبه و۲۰ درصد نخ تار پود از پلی استر تشکیل شده است وکاربری های مختلفی دارد که از جمله موارد مصرفی میتوان به تولید دستکش های جوشکاری و برزنت دهنه کولر و ….اشاره کرد.
۲٫ برزنت ۲ لا ۳لا: این نوع برزنت وزنی تقریبی حدود ۴۵۰ گرم بر هر متر مربع را دارد و۸۰ درصد نخ پنبه و۲۰ درصد پلی استر دارد و کاربرد این نوع برزنت برای تولید سایبان و چتر و پرده و… استفاده می شود.
۳٫ برزنت ۳ لا ۳ لا: این نوع برزنت هم وزنی برابر با ۵۵۰گرم بر هر متر مربع را دارد و مثل موارد بالا ۸۰ به ۲۰ از پلی استر وپنبه تشکیل شده وازکار برد های مختلف ان می توان به این موارد تولید چادر های نظامی و صحرایی و انواع پرده و چتر و آلاچیق اشاره کرد. این نوع برزنت ۸۰ درصد ضد آب می باشد.
۴٫ برزنت ۳ لا ۶ لا: این نوع برزنت عمر بسیار بالایی دارد که بهترین نوع برزنت تولید داخل می باشد، وزنی برابر با ۷۳۰ گرم بر هر متر مربع را دارد و تاروپود این نوع برزنت نیز مانند موارد بالا ۸۰ به ۲۰ از پنبه و پلی استر تشکیل شده و به نوعی با تاروپود خوبی که دارد برزنت ۱۰۰درصد ضد آبی می باشد که کاربرد های فراوانی دارد از جمله موارد مصرف آن میتوان به انواع چادرهای کامیون چادر های نظامی و هر سازه ای که نیاز به کاور ضد آب و ضخیم و مستحکم را دارد اشاره کرد.
_البته لازم به ذکر است که نسبت تاروپود انواع برزنت ها، جهت کمتر شدن قیمت قابل تغییر می باشد و می توان آن را ۶۰ به ۴۰ نیز تولید کرد به این معنی که ۶۰ درصد پنبه و ۴۰ درصد پلی استر قابل تولید می باشد که این نوع برزنت به مراتب عمر کمتری به نسبت موارد بالا دارد.